Gunilla Persson tävlar i Mello

"Hollywoodfrun" Gunilla Persson tävlar i Melodifestivalen 2024. De sensationella uppgifterna avslöjas nu i en kvällstidning.

Gunilla Persson från Högsjö är klar för Melodifestivalen.

Gunilla Persson från Högsjö är klar för Melodifestivalen.

Foto:

Högsjö2023-11-13 18:58

Det är tidningen Aftonbladet som presenterar Gunilla Persson från Högsjö som en av de tävlande i schlagerkalaset. Enligt uppgifter till tidningen ska Gunilla Persson tävla med en låt som handlar om hennes persona, "The Gunilla" som gett henne kultstatus tack vare realityserien "Svenska Hollywoodfruar".

Aftonbladet tycks vara säkra på uppgiften om Högsjö-Gunillas medverkan. En av tidningens källor ska ha tipsat om att det tagits kontakt med klädskapare och en annan källa vet att Gunilla ska flyga till Sverige och vara med på en presskonferens den 1 december där alla artister presenteras. Det finns i nuläget inga indikationer på att hon ska komma till Högsjö i samband med Sverigebesöket.

Aftonbladet erfar att Gunilla Perssons låt är skriven av Fredrik Andersson som bland annat skrivit Mello-vinnaren "If I were sorry". 

Gunilla Persson växte upp i Högsjö men tyckte inte att orten – eller för den delen Sverige – kunde matcha hennes drömmar om glamour, berömmelse och skådespeleri. Hon lämnade Sörmland för New York och ett modellkontrakt med den berömda agenturen Eileen Ford. 

Ryktet om Gunilla Perssons medverkan i Melodifestivalen har väckt uppmärksamhet bland andra artister, låtskrivare och skivbolag, uppger Aftonbladet.

– Det här kommer garanterat bli den stora snackisen nästa år, säger en person med god insyn till tidningen.

Melodifestivalens första deltävling sänds lördagen den 3 februari 2024.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!