Hagberg om uppmärksamheten

Pernilla Hagbergs uttalande om att så kallade chemtrails släpps ut från flygplanen har fått stor uppmärksamhet i hela landet.
- Jag visste att det skulle bli så, säger Pernilla Hagberg till kkuriren.se

21 september 2012 11:42

En av de största kvällstidningarna uppmärksammar nu politikern från Vingåker. På twitter pågår en livlig debatt om chemtrails och på Katrineholms-Kurirens webb strömmar läsarkommentarerna in. Många hedrar Pernilla Hagberg för att hon vågar stå upp och berätta om detta. Andra avfärdar hennes teorier med hånfulla kommentarer.

- Jag har fått väldigt mycket positiv respons från dem som hört av sig till mig. Samtidigt känner jag att det blir spänt läger när jag träffar människor som jag märker har tagit ställning emot de här uppgifterna. Det är ungefär som när jag kämpade för matfrågan. Det blir två läger. Då var det också infekterat.

- Jag är en sanningssökare, en skeptiker och jag ifrågasätter. De som avfärdar de här uppgifterna är dem som inte orkar bry sig. De är också de som lägger till kritiken. Det är den enklaste utvägen.

När Pernilla Hagberg vaknade i morse kom hon att tänka på doktor Annika Dahlqvist och den kritik hon fick utstå när hon presenterade LCHF-metoden, det vill säga att vi ska äta mycket fett och lite kolhydrater.

- Nu är LCHF en helt annan sak och jag tror att det här kommer att bli på samma sätt.

- Att USA manipulerar med vädret, det har de ju erkänt. De har erkänt att de har de här resurserna. Det är vedertaget.

Vad vill du göra konkret för att stoppa "chemtrails"?

- Det som jag just har gjort, att få publicitet.

På kkuriren.se frågar vi läsarna Tror du att USA och Ryssland påverkar vädret?

Vid lunchtid på fredagen hade över 1700 personer svarat på vår webbfråga.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!