KSK grämer sig över missade chanser

En slarvig första halvlek gjorde att Katrineholms SK fick åka hem med noll poäng från Kvicksund.

KSK kammade noll poäng borta mot Kvicksund.

KSK kammade noll poäng borta mot Kvicksund.

Foto: Anders Göransson

Fotboll2020-08-14 22:27

KSK inledde fredagens match i division 4 starkast. Efter bara åtta spelade minuter gav Kim Ekberg gästerna ledningen. Det var dock ingen lågvarvig ledning. Bara några minuter senare kvitterade Kvicksunds SK till 1–1. Efter det tappade KSK greppet om matchen. 

– Vi spelade otroligt slarvigt efter deras mål. Kvicksund var bra, men vi tillät dem ta över matchen, säger KSK-tränaren Mikael Lang efter matchen.  

Halvvägs in i den andra halvleken kom Kvicksunds segermål. Hemmalaget fick till en frispark som satt i krysset. KSK:s målvakt Albin Borg kunde inte göra mycket åt den frisparken, men gjorde flera svettiga räddningar tidigare i matchen, 

– Han gjorde några bra räddningar i den första halvleken och höll oss kvar i matchen. Han gjorde verkligen sitt jobb i kväll, berättar Lang. 

 I pausvilan pratade KSK ihop sig och kom ut som ett nytt lag i andra halvlek. De skapade flera farliga målchanser, men lyckades inte förvalta sina lägen. Matchen slutade till sist 2–1 till Kvicksund. 

– Vi skapade flera chanser, men hade en oförmåga att göra mål. Samtidigt gjorde deras målvakt flera fina räddningar, säger Lang och tillägger: 

– Vi hade även några bollar som dansade på mållinjen, men bollen ville bara inte in i mål. 

KSK har vunnit två matcher, förlorat två och spelat en oavgjord i årets division 4. Nästa match är lördagen den 22 augusti mot Runtuna IK. 

– Det är bara att ladda om efter den här matchen. Det gäller att vi tränar bra veckan som kommer så kör vi igen på lördag. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!