"Inget parti i Vingåker lockande att rösta på"

Kan väl tycka att det finns inget parti i Vingåker som är speciellt lockande att rösta på, skriver signaturen "Väljare?"

Kan väl tycka att det finns inget parti i Vingåker som är speciellt lockande att rösta på, skriver signaturen "Väljare?"

Foto: Anna Mi Skoog

Insändare2021-10-30 07:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Angående insändaren "Svårt val för väljarna i Vingåker" publicerad den 27 oktober.

Håller helt och hållet med dig signaturen "förvirrad" gällande tystnaden från oppositionen i Vingåker. SD, finns dom kvar? Kan väl tycka att det finns inget parti i Vingåker som är speciellt lockande att rösta på. Men vänta tills nästa år, då blir det liv i luckan! Oj vad duktiga alla har varit under dom senaste 3.5 åren....Nä, höga löner ska dom ha men att göra rätt för sig är svårare. Inför politikeransvar så dom blir ansvariga för allt dom gör, både bra och dåligt. Helt otroligt att man kan göra så många dåliga affärer i Vingåker och rulla miljoner utan att behöva ta ansvar för det. Och stämmer det som du skriver att Socialdemokraterna och Moderaterna tänker gå ihop efter valet, finns det någon som helst anledning till att gå och rösta? Märkligt vad man inte gör för att få sitta kvar vid köttgrytorna!