Detta är ett annonssamarbete

Här säljs märket med Sveriges längsta bilgaranti

Oavsett om du är ute efter en praktisk familjebil eller en läcker sportbil så har Wallins Bil ett bra alternativ som passar: ”Mazda fokuserar på att skapa bilar som bidrar till stor körglädje”, säger Micael Jakobsson, säljare.

Native 2 maj 2023 01:00
Detta är ett annonssamarbete.

Wallins Bil har funnits sedan 40-talet men gick då under namnet Bil AB Karl Wallin och har sedan dess drivits framåt av sin vilja att bemöta sina kunder på ett personligt och nära sätt. Personalen ställer upp för kunderna och ser alltid till att kunna bidra med hög kompetens för att göra köpet till en positiv upplevelse.

undefined
Nu till vår och sommar vill Micael passa på att berätta om Mazdas bilmodell MX-5.

– Vi värdesätter kontakten med våra kunder väldigt högt, och vi vill att alla ska känna sig sedda och välkomna, säger Micael Jakobsson. 

Wallins Bil är specialiserade återförsäljare av bilmärket Mazda, men har även begagnade bilar i sortimentet. 

undefined
Micael Jakobsson, säljare hos Wallins Bil.

– Mazda fokuserar på att skapa bilar som bidrar till stor körglädje”, det är nummer ett. Men de är även kända för sin driftsäkerhet och inte minst för sin tioåriga garanti, vilket är Sveriges längsta bilgaranti.

undefined
Wallins Bil har funnits sedan 40-talet.

– På grund av den höga kvalitet som deras bilar besitter kan Mazda erbjuda ett mervärde till sina kunder genom tioårsgarantin. Köper du en Mazda blir ditt bilägande bekymmersfritt. Garantin ingår dessutom i priset för bilen. 

Nu till vår och sommar vill Micael passa på att berätta om Mazdas bilmodell MX-5.

undefined
MX-5.

– Första modellen kom 1990, men nu säljer vi fjärde generationen. Den huvudsakliga fördelen med MX-5 är att de är enkla och okomplicerade. De bidrar till mycket körglädje. 

Förutom MX-5 så är även modellen CX-60 ett mycket populärt val. CX-60 är en laddhybrid vars funktioner och design gör den till ett självklart val för många Katrineholmsbor, menar Micael.

undefined
"Modellen CX-60 ett mycket populärt val".

– Mazda är ett japanskt premiummärke som fokuserar mycket på stilren design med lack och praktiska funktioner. I bilen finns till exempel högtalare med kraftfullt ljud, 360 backkamera, ansiktsigenkänning som anpassar förarstolen utefter förarens preferenser, head-up display projiceras på framrutan – allt för att framhäva körglädjen.

undefined
I Mazdas bilar finns många praktiska funktioner.

Mazda har sålts hos Wallins Bil sedan lång tid tillbaka och erbjuder en serviceverkstad och skadeverkstad där de hjälper till med reparation och service.

– Vår skickliga personal på verkstaden bidrar mycket till Mazdas popularitet här i Katrineholm. Killarna på verkstaden tar väl hand om kunderna och är riktigt duktiga på det de gör. 

Vad ingår i garantin?

- Motor inklusive grenrör och styrelektronik.

- Avgasreningssystem inklusive styrelektronik (utom ljuddämpare och avgasrör).

- Startmotor inklusive start/stoppsystem (utom batteri).

- Generator inklusive mekaniska följdskador.

- Bränslesystem inklusive reglersystem, insprutningsventiler och insugningsrör (utom ledningar, filter och bränsletank).

- Turbo/överladdningsaggregat med styrsystem.

- Laddluftkylare.

- Kylsystem för motor och växellåda inklusive oljekylare samt fabriksmonterad värmare integrerad i bilens kyl/värmesystem.

- Kraftöverföring (exklusive slutna lamellbelägg och följdskador härav).

- Servostyrväxel.

- Servopump.

- Bromsservo och styr- och reglerssystem för ABS-låsningsfria bromssystem (utom huvud- och hjälpcylindrar, bromsskivor, bromstrummor och belägg).

- Körstabilisering/antispinnsystem inklusive dess reglersystem.

- Tändsystem inklusive reglerfunktioner (utom tändningslås/nycklar/kort/smart key, tändstift och batteri).

- Värmeelement (kupé).

- Kompressor och kondensor inklusive reglersystem AC (fabriksmonterad).

- Värmefläkt (kupé).

- Airbagsystem inklusive sensorer.

- Säkerhetsbälte och bältessträckare.

- Fabriksmonterat larm (utom centrallås, dörrlås, nycklar och fjärrkontroll).

- Säkringsdosa.

- Färddator, farthållare, regnsensor (fabriksmonterad).

- I-Active sense - följande komponenter ingår: SCBS/SBS, AFS, DAA, HBC, TSR, BSM, LDWS/LAS, HLA, ALH, MRCC.

- i-Eloop.

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Katrineholms-Kuriren.