Så såg siffrorna ut för Sandra Melins Livs AB senaste året

<preamble>Årsredovisningen visar de viktigaste siffrorna för Sandra Melins Livs AB. </preamble>Omsättningen i företaget är omkring 14,5 miljoner kronor, en ökning med 3,9 procent.

Illustrationen visar rörelsemarginalen för Sandra Melins Livs för det senaste året. Bakgrunden är en satellitbild över företagets adress.

Illustrationen visar rörelsemarginalen för Sandra Melins Livs för det senaste året. Bakgrunden är en satellitbild över företagets adress.

Foto: Proff, Google Maps

Företagande2024-10-03 14:19

Resultatet före skatt är ungefär minus 400 000 kronor. Det är en nedgång med 750 000 kronor.

Rörelseresultatet gick från cirka 350 000 kronor till cirka minus 400 000 kronor.

Underskottet gör att rörelsemarginalen blir negativ, minus 2,7 procent. Det är lägre än föregående period, då rörelsemarginalen var plus två och en halv procent.

I jämförelse är rörelsemarginalen i snitt för svenska företag 8,7 procent, enligt de senaste uppgifterna från SCB. I branschen detaljhandel utom med motorfordon och motorcyklar är motsvarande snitt 3,8 procent.

Sandra Melins Livs grundades 2022, så det här är företagets andra årsredovisning.

Sandra Melins Livs AB: Snabbfakta

Huvudbranschen för Sandra Melins Livs är livsmedelshandel med brett sortiment, ej varuhus eller stormarknad. Redovisningsperioden löper från maj till april.

Företaget har 18 anställda, enligt årsredovisningen, vilket är samma antal som föregående redovisningsår.

Branschtoppen i översikt

Sandra Melins Livs har den 46:e högsta omsättningen i Södermanland i sin specifika bransch, som är livsmedelshandel med brett sortiment, ej varuhus eller stormarknad.

Det finns 78 företag i samma bransch i Södermanland.

Översikten här under visar topplistan i den aktuella branschen, sorterat efter omsättning. Upplysningarna är hämtade från senaste registrerade årsredovisningen, och kommer fortlöpande att ändra sig när nya årsredovisningar kommer in.

Företaget är också nummer 1605 i landet.

Karta: .
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!