Redovisningen klar för senaste året: Arbikus Fastigheter AB visar bättring

<preamble>Företaget har släppt sin årsredovisning.

Illustrationen visar rörelsemarginalen för Arbikus Fastigheter för det senaste året. Bakgrunden är en satellitbild över företagets adress.

Illustrationen visar rörelsemarginalen för Arbikus Fastigheter för det senaste året. Bakgrunden är en satellitbild över företagets adress.

Foto: Proff, Google Maps

Företagande2024-10-07 03:00

Så här ser det ut. Företaget hade cirka tio miljoner kronor i omsättning, en ökning på 1,9 procent jämfört med föregående period. Resultatet före skatt är lägre än föregående år, cirka 250 000 kronor mot cirka 300 000 kronor.

Rörelseresultatet går från ett underskott på omkring 350 000 kronor till ett överskott på drygt 1,7 miljoner kronor.

Siffrorna ger en rörelsemarginal på 17,2 procent, som är väsentligt bättre än föregående period. Då var rörelsemarginalen negativ, minus 3,6 procent.

Enligt de senaste siffrorna från SCB, ligger den genomsnittliga rörelsemarginalen för svenska företag på 8,7 procent. Det är värt att notera att företaget har ett dotterbolag och att resultaten för varje enskilt företag rapporteras separat.

Fakta: Arbikus Fastigheter AB

Företaget grundades 1998 och har verkar inom uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder. Företaget har ett dotterbolag. Företaget har en redovisningsperiod som löper från maj till april.

Vd och styrelseordförande är Bill Håkan Wigren (58).

De är ledande i branschen

Sett till omsättning är Arbikus Fastigheter det 44:e största företaget inom sin specifika bransch i Södermanland, som är uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder.

Företaget är också det 2148:e största i landet. Det finns 112 företag i samma bransch i Södermanland.

Den här översikten ger en lista över de främsta aktörerna inom den aktuella branschen, rangordnade efter omsättning. Informationen baseras på den senast registrerade årsredovisningen och kommer att kontinuerligt uppdateras när nya årsredovisningar blir tillgängliga.

Karta: .
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!