Pilarna pekar nedåt för Resultatreklam i Sörmland AB

Resultatreklam i Sörmlands årsredovisning för 2022 är klar. Verksamheten står bokförd på 14,5 miljoner kronor i omsättning, en nedgång på 8,3 procent från 2021. Resultatet före skatt är lägre än föregående år, knappt 2,1 miljoner kronor mot omkring 2,3 miljoner kronor.

Illustrationen visar rörelsemarginalen för Resultatreklam i Sörmland för det senaste året. Bakgrunden är en satellitbild över företagets adress.

Illustrationen visar rörelsemarginalen för Resultatreklam i Sörmland för det senaste året. Bakgrunden är en satellitbild över företagets adress.

Foto: Proff, Google Maps

Företagande2023-10-30 08:30

Rörelseresultatet minskar med cirka 900 000 kronor till knappt 2,2 miljoner kronor.

Totalt ger det en rörelsemarginal på 14,8 procent, som är lägre än 2021. Då var rörelsemarginalen 19,1 procent.

I jämförelse är rörelsemarginalen i snitt för svenska företag 8,6 procent, enligt de senaste uppgifterna från SCB. Noteras ska att företaget har ett dotterbolag, och att varje företags resultat officiellt rapporteras för sig.

Fakta om Resultatreklam i Sörmland

Resultatreklam i Sörmland grundades 2004. Bolagets huvudbransch är övriga stödtjänster till transport. Företaget har ett dotterbolag.

Företaget har 15 anställda, enligt årsredovisningen, vilket är en färre än föregående redovisningsår.

Ägaren, Karl Magnus Dennis Eriksson (52), tog inte ut någon utdelning under förra året.

Så ser branschtoppen ut

Sett till omsättning är Resultatreklam i Sörmland det tredje största företaget inom sin specifika bransch i Södermanland, som är övriga stödtjänster till transport.

Företaget är också det 578:e största i landet. Det finns 13 företag i samma bransch i Södermanland.

Översikten här under visar topplistan i den aktuella branschen, sorterat efter omsättning. Upplysningarna är hämtade från senaste registrerade årsredovisningen, och kommer fortlöpande att ändra sig när nya årsredovisningar kommer in.

Karta: .
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!