Negativ resultatkurva för Jobbex Omsorg AB

Årsredovisningen för Jobbex Omsorg är klar. Företaget hade cirka 19,5 miljoner kronor i omsättning, en nedgång på 1,1 procent från föregående år. Resultatet före skatt är lägre än föregående år, 78 000 kronor mot ungefär 250 000 kronor.

Illustrationen visar rörelsemarginalen för Jobbex Omsorg för det senaste året. Bakgrunden är en satellitbild över företagets adress.

Illustrationen visar rörelsemarginalen för Jobbex Omsorg för det senaste året. Bakgrunden är en satellitbild över företagets adress.

Foto: Proff, Google Maps

Företagande2023-09-11 15:38

Rörelseresultatet minskar med cirka 550 000 kronor till knappt 1,6 miljoner kronor.

Totalt ger det en rörelsemarginal på åtta procent, som är lägre än 2021. Då var rörelsemarginalen 10,8 procent.

I jämförelse är rörelsemarginalen i snitt för svenska företag 8,6 procent, enligt de senaste uppgifterna från SCB. I branschen vård och omsorg med boende är motsvarande snitt åtta och en halv procent. Noteras ska att företaget är ett av fem i koncernen och att varje företags resultat officiellt rapporteras för sig. Moderbolag är Jobbex AB.

Fakta om Jobbex Omsorg

Jobbex Omsorg grundades 2009. Bolagets huvudbransch är vård och omsorg i särskilda boendeformer för personer med funktionshinder. Företaget är ett av fem i koncernen där Jobbex AB är moderbolag. Redovisningsperioden löper från maj till april.

Företaget har 20 anställda, enligt årsredovisningen, vilket är två färre än föregående redovisningsår.

Ägaren, Jobbex AB, tog inte ut någon utdelning under förra året.

Karta: .
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!