Malsta Skog och Natur AB: Här är de viktigaste siffrorna senaste året

Malsta Skog och Natur AB redovisar talen för senaste året. Verksamhetens omsättning ökar med 33,1 procent och blev senaste året ungefär 20,5 miljoner kronor. Resultatet före skatt är drygt 1,3 miljoner kronor. Det är en ökning med omkring 1,8 miljoner kronor.

Illustrationen visar rörelsemarginalen för Malsta Skog och Natur för det senaste året. Bakgrunden är en satellitbild över företagets adress.

Illustrationen visar rörelsemarginalen för Malsta Skog och Natur för det senaste året. Bakgrunden är en satellitbild över företagets adress.

Foto: Proff, Google Maps

Företagande2024-01-09 13:36

Rörelseresultatet går från ett underskott på cirka 250 000 kronor till ett överskott på drygt 1,7 miljoner kronor.

Totalt ger det en rörelsemarginal på åtta och en halv procent, som är bättre än föregående period. Då var rörelsemarginalen en och en halv procent i minus.

I jämförelse är rörelsemarginalen i snitt för svenska företag 8,7 procent, enligt de senaste uppgifterna från SCB. I branschen skogsbruk är motsvarande snitt åtta och en halv procent.

Fakta om Malsta Skog och Natur

Malsta Skog och Natur grundades 2012. Bolagets huvudbransch är skogsskötsel. Redovisningsperioden löper från augusti till juli.

Företaget har 15 anställda, enligt årsredovisningen, vilket är lika många som föregående redovisningsår.

Så ser branschtoppen ut

Sett till omsättning är Malsta Skog och Natur det andra största företaget inom sin specifika bransch i Södermanland, som är skogsskötsel.

Företaget är också det 93:e största i landet. Det finns 24 företag i samma bransch i Södermanland.

Översikten här under visar topplistan i den aktuella branschen, sorterat efter omsättning. Upplysningarna är hämtade från senaste registrerade årsredovisningen, och kommer fortlöpande att ändra sig när nya årsredovisningar kommer in.

Karta: .
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!