Logistica Consulting Aktiebolag: Här är årsredovisningen för 2023

<preamble>Så gick det för Logistica Consulting Aktiebolag under 2023.

Illustrationen visar rörelsemarginalen för Logistica Consulting för det senaste året. Bakgrunden är en satellitbild över företagets adress.

Illustrationen visar rörelsemarginalen för Logistica Consulting för det senaste året. Bakgrunden är en satellitbild över företagets adress.

Foto: Proff, Google Maps

Företagande2024-10-11 03:01

Här är de viktigaste siffrorna. Företaget omsatte ungefär 14 miljoner kronor, elva och en halv procent mindre än under 2022. Resultatet före skatt är högre än föregående år, cirka 650 000 kronor mot cirka 500 000 kronor.

Rörelseresultatet ökar med 31,9 procent från 2022, och slutar på 650 000 kronor.

Siffrorna ger en rörelsemarginal på fyra och en halv procent, som är ett lyft från 2022. Då var rörelsemarginalen tre procent.

Enligt de senaste siffrorna från SCB, ligger den genomsnittliga rörelsemarginalen för svenska företag på 8,7 procent. Inom sektorn för arkitekt- och teknisk konsultverksamhet; teknisk provning och analys är det motsvarande genomsnittet 19,1 procent.

Logistica Consulting: En översikt

Logistica Consulting har funnits sedan 1990. Bolagets huvudbransch är teknisk konsultverksamhet inom industriteknik.

Vd är Sven Håkan Henningsson (58), medan Nils Åke Thomas Karlsson (60) är styrelseordförande.

Branschtoppen i översikt

Logistica Consulting har den sjätte högsta omsättningen i Södermanland i sin specifika bransch, som är teknisk konsultverksamhet inom industriteknik.

Det finns 33 företag i samma bransch i Södermanland.

Den här översikten ger en lista över de främsta aktörerna inom den aktuella branschen, rangordnade efter omsättning. Informationen baseras på den senast registrerade årsredovisningen och kommer att kontinuerligt uppdateras när nya årsredovisningar blir tillgängliga.

Företaget är också nummer 463 i landet.

Karta: .
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!