Jobbex Omsorg AB redovisar: Slår branschsnittet

<preamble>Årsredovisningen är nu offentlig. </preamble>Företagets omsättning är omkring 21 miljoner kronor, en ökning på 7,4 procent jämfört med föregående period.

Illustrationen visar rörelsemarginalen för Jobbex Omsorg för det senaste året. Bakgrunden är en satellitbild över företagets adress.

Illustrationen visar rörelsemarginalen för Jobbex Omsorg för det senaste året. Bakgrunden är en satellitbild över företagets adress.

Foto: Proff, Google Maps

Företagande2024-10-03 14:37

Resultatet före skatt är lägre än föregående år, 31 000 kronor mot 78 000 kronor.

Rörelseresultatet ökar med 40,6 procent jämfört med föregående period, och slutar på 2,2 miljoner kronor.

Totalt ger det en rörelsemarginal på tio och en halv procent, som är ett lyft från föregående period. Då var rörelsemarginalen åtta procent.

Enligt de senaste siffrorna från SCB, ligger den genomsnittliga rörelsemarginalen för svenska företag på 8,7 procent. Inom branschen för vård och omsorg med boende ligger det motsvarande genomsnittet på åtta och en halv procent. Noteras ska att företaget är ett av fem i koncernen och att varje företags resultat officiellt rapporteras för sig. Moderbolag är Jobbex AB.

Jobbex Omsorg i korthet

Jobbex Omsorg grundades 2009, och bolagets huvudbransch är vård och omsorg i särskilda boendeformer för personer med funktionshinder. Företaget är ett av fem i koncernen där Jobbex AB är moderbolag. Företaget har en redovisningsperiod som löper från maj till april.

Företaget har 21 anställda, enligt årsredovisningen, vilket är en fler än föregående redovisningsår.

Karta: .
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!