Intäkterna fortsätter växa för Ted Alltjänst i Blacksta AB

Årsredovisningen är nu offentlig. Omsättningen i företaget är cirka 17 miljoner kronor, en ökning med 23,2 procent. Resultatet före skatt är lägre än föregående år, ungefär 500 000 kronor mot ungefär 850 000 kronor.

Illustrationen visar rörelsemarginalen för Ted Alltjänst i Blacksta för det senaste året. Bakgrunden är en satellitbild över företagets adress.

Illustrationen visar rörelsemarginalen för Ted Alltjänst i Blacksta för det senaste året. Bakgrunden är en satellitbild över företagets adress.

Foto: Proff, Google Maps

Företagande2023-10-03 02:11

Rörelseresultatet minskar med 26 000 kronor till 1,7 miljoner kronor.

Totalt ger det en rörelsemarginal på 10,1 procent, som är lägre än 2021. Då var rörelsemarginalen 12,6 procent.

I jämförelse är rörelsemarginalen i snitt för svenska företag 8,6 procent, enligt de senaste uppgifterna från SCB. I branschen byggande av hus är motsvarande snitt 5,1 procent. Noteras ska att företaget är ett av tre i koncernen och att varje företags resultat officiellt rapporteras för sig. Moderbolag är Ted Alltjänst Holding AB.

Fakta om Ted Alltjänst i Blacksta

Ted Alltjänst i Blacksta grundades 2012. Bolagets huvudbransch är byggande av bostadshus och andra byggnader och värme- och sanitetsarbeten. Företaget är ett av tre i koncernen där Ted Alltjänst Holding AB är moderbolag.

Företaget har åtta anställda, enligt årsredovisningen, vilket är lika många som föregående redovisningsår.

Ägarna tog inte ut någon utdelning under förra året.

Så ser branschtoppen ut

Sett till omsättning är Ted Alltjänst i Blacksta det 63:e största företaget inom sin specifika bransch i Södermanland, som är byggande av bostadshus och andra byggnader.

Företaget är också det 2347:e största i landet. Det finns 233 företag i samma bransch i Södermanland.

Översikten här under visar topplistan i den aktuella branschen, sorterat efter omsättning. Upplysningarna är hämtade från senaste registrerade årsredovisningen, och kommer fortlöpande att ändra sig när nya årsredovisningar kommer in.

Karta: .
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!