Här är siffrorna som visar hur det gick för Skandwood Bygg&Development AB under 2022

Räkenskaperna är nu klara för Skandwood Bygg&Development AB. Företaget omsatte ungefär 30 miljoner kronor, 47,5 procent mer än under 2021. Resultatet före skatt är minus 15 000 kronor. Det är en nedgång med knappt 1,2 miljoner kronor.

Illustrationen visar rörelsemarginalen för Skandwood Bygg&Development för det senaste året. Bakgrunden är en satellitbild över företagets adress.

Illustrationen visar rörelsemarginalen för Skandwood Bygg&Development för det senaste året. Bakgrunden är en satellitbild över företagets adress.

Foto: Proff, Google Maps

Företagande2023-11-09 10:03

Rörelseresultatet minskar med 84 000 kronor till 1000 kronor.

Totalt ger det en rörelsemarginal på procent.

I jämförelse är rörelsemarginalen i snitt för svenska företag 8,6 procent, enligt de senaste uppgifterna från SCB. I branschen byggande av hus är motsvarande snitt 5,1 procent.

Fakta om Skandwood Bygg&Development

Skandwood Bygg&Development grundades 2016. Bolagets huvudbransch är byggande av bostadshus och andra byggnader. Redovisningsperioden löper från april till mars.

Företaget har 32 anställda, enligt årsredovisningen, vilket är två fler än föregående redovisningsår.

Så ser branschtoppen ut

Sett till omsättning är Skandwood Bygg&Development det 40:e största företaget inom sin specifika bransch i Södermanland, som är byggande av bostadshus och andra byggnader.

Företaget är också det 1431:a största i landet. Det finns 231 företag i samma bransch i Södermanland.

Översikten här under visar topplistan i den aktuella branschen, sorterat efter omsättning. Upplysningarna är hämtade från senaste registrerade årsredovisningen, och kommer fortlöpande att ändra sig när nya årsredovisningar kommer in.

Karta: .
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!