Byggcenter Kfv Bygg & Service AB: Efter en rejäl ökning 2021 - nu planar det ut

Företaget är i mål med sin årsredovisning. Så här ser det ut. Omsättningen i företaget är omkring 71,5 miljoner kronor, en ökning med 16,9 procent. Resultatet före skatt är högre än föregående år, drygt 1,2 miljoner kronor mot cirka 1,1 miljoner kronor.

Illustrationen visar rörelsemarginalen för Byggcenter Kfv Bygg & Service för det senaste året. Bakgrunden är en satellitbild över företagets adress.

Illustrationen visar rörelsemarginalen för Byggcenter Kfv Bygg & Service för det senaste året. Bakgrunden är en satellitbild över företagets adress.

Foto: Proff, Google Maps

Företagande2023-07-10 23:17

Rörelseresultatet ökar med 2,4 procent, och slutar på 5,2 miljoner kronor.

Totalt ger det en rörelsemarginal på 7,4 procent, som är på samma nivå som 2021.

I jämförelse är rörelsemarginalen i snitt för svenska företag 8,6 procent, enligt de senaste uppgifterna från SCB. I branschen byggande av hus är motsvarande snitt 5,1 procent. Noteras ska att företaget är ett av fem i koncernen och att varje företags resultat officiellt rapporteras för sig. Moderbolag är Byggcenter i Katrineholm AB.

Fakta om Byggcenter Kfv Bygg & Service

Byggcenter Kfv Bygg & Service grundades 1998. Bolagets huvudbransch är byggande av bostadshus och andra byggnader. Företaget är ett av fem i koncernen där Byggcenter i Katrineholm AB är moderbolag.

Företaget har 33 anställda, enligt årsredovisningen, vilket är lika många som föregående redovisningsår.

Ägaren, Byggcenter i Katrineholm AB, tog inte ut någon utdelning under förra året.

Vd är Hans Stefan Assargren (52), medan Bo Ulf Michael Gogman (60) är styrelseordförande.

Så ser branschtoppen ut

Sett till omsättning är Byggcenter Kfv Bygg & Service det 21:a största företaget inom sin specifika bransch i Södermanlands Län, som är byggande av bostadshus och andra byggnader.

Företaget är också det 688:e största i landet. Det finns 229 företag i samma bransch i Södermanlands Län.

Översikten här under visar topplistan i den aktuella branschen, sorterat efter omsättning. Upplysningarna är hämtade från senaste registrerade årsredovisningen, och kommer fortlöpande att ändra sig när nya årsredovisningar kommer in.

Karta: .
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!