Din Vet i Katrineholm: Här är de viktigaste siffrorna från 2023

<preamble>Din Vet i Katrineholm AB redovisar: Alla siffrorna för 2023. </preamble>Företagets omsättning stiger med 2,1 procent och blev omkring 14 miljoner kronor.

Illustrationen visar rörelsemarginalen för Din Vet i Katrineholm för det senaste året. Bakgrunden är en satellitbild över företagets adress.

Illustrationen visar rörelsemarginalen för Din Vet i Katrineholm för det senaste året. Bakgrunden är en satellitbild över företagets adress.

Foto: Proff, Google Maps

Företagande2024-10-03 16:32

Resultatet före skatt är ungefär minus 500 000 kronor. Det är en nedgång med drygt 1,6 miljoner kronor.

Rörelseresultatet gick från drygt 1,1 miljoner kronor till cirka minus 450 000 kronor.

Underskottet gör att rörelsemarginalen blir negativ, minus 3,3 procent. Det är lägre än 2022, då rörelsemarginalen var plus 8,2 procent.

I jämförelse är rörelsemarginalen i snitt för svenska företag 8,7 procent, enligt de senaste uppgifterna från SCB. Inom branschen för veterinärverksamhet ligger det motsvarande genomsnittet på 12,4 procent.

Fakta om Din Vet i Katrineholm

Din Vet i Katrineholm har funnits sedan 2019, och bolagets huvudbransch är veterinärverksamhet.

Företaget har 13 anställda, enligt årsredovisningen, vilket är två fler än föregående redovisningsår.

Branschens ledande företag

Sett till omsättning är Din Vet i Katrineholm det största företaget inom sin specifika bransch i Södermanland, som är veterinärverksamhet.

Företaget är det 62:a största i landet. Det finns elva företag i samma bransch i Södermanland.

Översikten här under visar topplistan i den aktuella branschen, sorterat efter omsättning. Upplysningarna är hämtade från senaste registrerade årsredovisningen, och kommer fortlöpande att ändra sig när nya årsredovisningar kommer in.

Karta: .
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!