City-Fastigheter i Katrineholm AB: Siffrorna från gångna året

<preamble>Här är de viktigaste siffrorna för City-Fastigheter i Katrineholm AB under 2023. </preamble>Företaget omsatte cirka 36 miljoner kronor, fem och en halv procent mer än under 2022.

Illustrationen visar rörelsemarginalen för City-Fastigheter i Katrineholm för det senaste året. Bakgrunden är en satellitbild över företagets adress.

Illustrationen visar rörelsemarginalen för City-Fastigheter i Katrineholm för det senaste året. Bakgrunden är en satellitbild över företagets adress.

Foto: Proff, Google Maps

Företagande2024-10-06 06:14

Resultatet före skatt är lägre än föregående år, 23 000 kronor mot ungefär tolv miljoner kronor.

Rörelseresultatet ökar med 33,6 procent, och slutar på elva miljoner kronor.

Det ger en rörelsemarginal på 29,8 procent, som är bättre än 2022. Då var rörelsemarginalen 23,5 procent.

Enligt de senaste uppgifterna från SCB, är den genomsnittliga rörelsemarginalen för svenska företag 8,7 procent. Noteras ska att företaget har två dotterbolag, och att varje företags resultat officiellt rapporteras för sig.

Fakta: City-Fastigheter i Katrineholm AB

City-Fastigheter i Katrineholm bildades 2007, och bolagets huvudbransch är uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder. Företaget har två dotterbolag.

Företaget har fyra anställda, enligt årsredovisningen, vilket är lika många som föregående redovisningsår.

De är ledande i branschen

Sett till omsättning är City-Fastigheter i Katrineholm det 14:e största företaget inom sin specifika bransch i Södermanland, som är uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder.

Företaget är också det 652:a största i landet. Det finns 111 företag i samma bransch i Södermanland.

Följande sammanställning presenterar topplistan för den aktuella branschen, ordnad efter omsättning. Denna information hämtas från den senast registrerade årsredovisningen och kommer att kontinuerligt uppdateras i takt med att nya årsredovisningar inkommer.

Karta: .
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!