Lina Larsson om avsnittet: "Lycklig över känslorna"

På Filip Nilssons gård i Strömsholm återstår nu bara två av brevskrivarna: Ellinor Eke-Göransson från Stockholm samt Eskilstunas egna Lina Larsson. Under onsdagens avsnitt gavs Lina mer "egentid" i rutan än någonsin hittills. Det hade blivit dags för Filip Nilsson att bjuda ut henne på slutdejt.

Under den intima dejten avslöjade Lina att hon under ett tidigare förhållande blivit så hjärtekrossad att hon under en lång tid haft svårt att öppna upp sig för någon. Att hon nu vågade göra det för Filip var något hon var väldigt tacksam över.

Under den intima dejten avslöjade Lina att hon under ett tidigare förhållande blivit så hjärtekrossad att hon under en lång tid haft svårt att öppna upp sig för någon. Att hon nu vågade göra det för Filip var något hon var väldigt tacksam över.

Foto: Skärmdumpar från Tv4play.se

Tv-serier2021-12-08 21:02

I avsnittet är stämningen mellan de två brevskrivarna mer allvarsam än tidigare, något som Lina Larsson berättar hade att göra med att hon och Ellinor inte längre kunde dölja sina känslor för Filip för varandra.

– Tidigare var vi verkligen som ett stort kompisgäng. När sedan bara Ellinor och jag återstod så tror jag att vi båda två ganska snabbt mindes varför vi egentligen var där. Vi hade ingenting emot varandra, men själva situationen blev mycket tuffare. Helt plötsligt kunde jag känna av hennes energi och se att hon också var otroligt intresserad av Filip. Det hade vi inte visat för varandra tidigare.

undefined
Stämningen mellan Ellinor Eke-Göransson och Lina Larsson var under onsdagens avsnitt respektfull men ansträngd. Lina förklarar att det under den inspelningsperioden blivit omöjligt för dem att ignorera det faktum att de ju faktiskt hade känslor för samma man.

Filip Nilsson valde Lina för den första av de två slutdejterna. I rutan är det ett vackert och lyckofyllt ögonblick, men för tidningen berättar Lina att det fanns mycket känslor som inte syntes på bild.

– Egentligen visste jag inte om jag verkligen ville bli vald först... Jag kände nämligen till att det skulle bli först en dagsdejt följt av en kvällsdejt, och det är väl självklart att om man måste välja så vill man helst gå på kvällsdejter av någon konstig anledning. 

undefined
Lina Larsson var huvudpersonen i onsdagens avsnitt av "Bonde söker fru" på TV4. Inför det slutgiltiga valet bjöd spannmålsbonden Filip Nilsson ut henne på en idyllisk sommardejt där de båda kom ännu närmare varandra än tidigare.

Det blev i alla fall dagsdejten för Lina, och mitt under den avslöjade hon något väldigt personligt. Fram tills då hade hon framstått som en självsäker, trygg och glad person, men nu var det dags för henne att erkänna att hon bar på en tung känslomässig ryggsäck. En av hennes första förälskelser slutade i hjärtekross, och att öppna upp sitt hjärta för någon hade hon inte gjort på väldigt länge. När det nu skedde var det dessutom på bästa sändningstid.

– Jag hade ett förhållande när jag var ung som var någonting utöver det vanliga. Jag ger ofta 110 procent av mig själv, och det gör att det blir väldigt smärtsamt när det tar slut. Efter det förhållandet har det gjort ont i mig att jag inte känt likadant för någon igen, säger hon.

Tills hon träffade Filip.

– Med Filip kände jag igen det där som jag bara en gång tidigare hade upplevt. Jag blev helt ärligt jävligt lycklig över det, att jag fortfarande kunde känna så. 

Hur kändes det att prata om något så personligt i tv?

– Det kändes väldigt bra att få öppna upp mig om det. Jag har ett ödmjukt hjärta som ibland kan verka lite hårdare än vad det är, säger hon.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!