Klasskompisarna stöttade Viktor Frisk

De föll på målsnöret, på älgar och på Medelhavets största ö - men vad gjorde väl det när en helkväll med hamburgare väntade på "förlorarna"?

3 september 2019 09:41

När Viktor Frisk mötte Mia Parnevik i TV4 -satsningen "Klassfesten " hade han ett helt gäng gamla klasskamrater från Hammargärdets skola i Alberga med som "livlinor". Tillsammans hjälptes de åt att sätta Stora Sundby på kartan. Mia Parnevik och hennes Örebropolare var snäppet vassare och kammade hem den riktigt stora klassfesten med galamiddag och champagne, men medlemmarna i Viktors hejarklack var inte det minsta ledsna över förlusten.

- Vi hade jättetrevligt efter inspelningen iallafall, intygar Marcus Fors och Ida Dahlström, två av de som gick i samma klass dom Viktor Frisk på mellanstadiet.

Hamburgarna avåts på Sturecompagniet och ska sanningen fram så såg Viktor Frisk till att Stora Sundby-ungdomarna också fick skumpa att skåla i.

Marcus Fors såg för övrigt till att sällskapet tog sig till Stockholm med klass. Sedan en tid tillbaka är han ägare till en vit limousine. På inspelningsdagen i mitten av mars i år avgick kärran från Kloster kyrka i centrala Eskilstuna med en hel hög av Viktor Frisks gamla klasskamrater i passagerarsätena.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Eva Axelsson