På lördagskvällen den 14 mars var det tänkt att showgruppen Widén-Strand-Poppe skulle ha nypremiär på sin musikaliska hyllning till folkparkskulturen på sin egen hemmascen - Vingåkers Folkets park. 

Som en extra premiärkrydda skulle Vingåkers Folkets park ha den röda matta utrullad, kristallkronor i foajén och inbjuda kändisar. På lördagsmorgonen togs dock beslutet att inte genomföra evenemanget på grund av coronasmittan.

 ”Vi är många som sett fram emot galapremiären, men med tanke på rådande omständigheter och Coronavirusets framfart måste vi tyvärr meddela att den ställs in. Då det varit många avhopp tycker vi det är bättre att återkomma med nytt datum längre fram” skriver pr-agenten Patric Nilsson i ett mejl till Katrineholms-Kuriren.

Artikelbild

| Showgruppen Widén-Strand-Poppe kommer att ta ett beslut kommande vecka hur man ska göra med resten av de planerade föreställningarna med krogshowen ”Länge leve folkparken.

Thomas Widén, från showgruppen Widén-Strand-Poppe säger till tidningen att det var ett givet beslut.

”Självklart ställer in även om vi in i det sista var beredda att underhålla i dessa oroande tider. Alla har verkligen förståelse för detta katastroftillstånd som det har blivit. Vi står maktlösa inför detta faktum.

Thomas Widén säger att de kommer att ta ett beslut i veckan om hur de ska göra med resterande föreställningarna.