Vilken energi och ungdomlig talang!

I helgen fick jag möjligheten att se Katrineholms Ungdomsrevy  i Turbinen vid Lokstallarna. Vilken möjlighet det var, skriver insändarskribenten.

I helgen fick jag möjligheten att se Katrineholms Ungdomsrevy i Turbinen vid Lokstallarna. Vilken möjlighet det var, skriver insändarskribenten.

Foto: Henrik Wising

Insändare2022-10-06 07:30
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

I helgen fick jag möjligheten att se Katrineholms Ungdomsrevy och vilken möjlighet det var. Tack för alla skratt och alla kreativa nummer! Er show var nyskapande och ungdomligt fräsch. Ni var modiga och vågade ta ut svängarna rejält i både dans- och musikaliska nummer. Dessutom lockade sketcherna till skratt, ja även gapflabb. Att få skratta riktigt gott och för en stund glömma bort allt elände för en stund, var guld värt. Jag uppskattade även mångfalden på scenen och alla kom till sin rätt. En föreställning som ger mersmak och hopp för Katrineholms framtida teaterliv. Det var så befriande att se hur ni alla, vågade ta plats på scenen. Och tänk att ni även gav Spöken Laban en ny och självklar plats i revysammanhang. Stort tack!