Vad var ditt löfte värt, Dahlström?

Förstår nu att nedläggningen av Malmgården var bestämt sedan länge, skriver SolBritt Hangvar.

Förstår nu att nedläggningen av Malmgården var bestämt sedan länge, skriver SolBritt Hangvar.

Foto: Pontus Lundahl/TT

Insändare2021-01-02 05:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Ditt löfte var alltså ingenting värt? I oktober -19 stod du, Göran Dahlström, i Folkets Hus i Sköldinge och svarade på frågan vad som skulle hända med Malmgården. "Ingenting" svarade du. 

Ett år senare är Malmgårdens äldreboende borta. I min värld kallas det för att ljuga, men du är politiker så i din värld kallas det kanske för något annat. 18/2 -20 kom dråpslaget. Malmgården ska ner på 1 avdelning. Sedan har inget varit sig likt. Denna oro för vad som ska hända, ingen information, frågorna man ställde fick inga svar. Ingen visste något. Känslomässig bergodalbana. 

Försökte kriga för Malmgården kontaktade Katrineholms-Kuriren till exempel. Men förstår nu att nedläggningen av Malmgården var bestämt sedan länge. När verksamhetschefen i vård och omsorgsnämnden säger att Malmgården går på dispans från brand tills Duvegården är klar. Tog orken slut. Lögner, halvsanningar och dold agenda är vad ni hållit på med. Ni har inte ens kunnat stå rakryggade och säga att Malmgården ska bort. Så fult gjort. Det är mycket märkligt att det funnits miljoner till Stadsparken men inget till äldreboendet i Sköldinge. 

Min fina arbetsplats. Enligt brand skulle det inte varit särskilt svårt att rätta till det som dom hade åsikter om. På det sätt ni stängt ner Malmgården, skulle det kunna skrivas mycket, men det får inte plats här. Katrineholms kommun och vård och omsorgsförvaltningen. Ni borde skämmas!! Aldrig mer en röst till arbetarpartiet Socialdemokraterna.

 Levande landsbygd, vilket skämt.