Tveksam framtid med Nato

Det är kanske dags att rensa upp bland alla tvivelaktiga organisationer vi hyser i landet, skriver "F.d företagare".
Bilden: 18 maj. Natos generalsekreterare Jens Stoltenberg och Sveriges Natoambassadör Axel Wernhoff skakar hand under en ceremoni för att markera Sveriges och Finlands ansökan om medlemskap i Nato.

Det är kanske dags att rensa upp bland alla tvivelaktiga organisationer vi hyser i landet, skriver "F.d företagare". Bilden: 18 maj. Natos generalsekreterare Jens Stoltenberg och Sveriges Natoambassadör Axel Wernhoff skakar hand under en ceremoni för att markera Sveriges och Finlands ansökan om medlemskap i Nato.

Foto: JOHANNA GERON

Insändare2022-05-21 07:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Magdalena Andersson köpte den politiska vilden, den före detta vänsterpolitikern, kurden Kakabaves röst för att S skulle vinna valet med en röst. Denna röst kostade skattebetalarna 1 500 miljoner kronor, att lägga till redan beviljade 1 890 miljoner kronor till de kurdiska grenarna PYD och YPG, som är den beväpnade grenen, med förevändningen att pengarna ska gå till kriget i Syrien.

Nu kommer naturligtvis en annan nota från kurdernas fiende Turkiet. Vi får se vad detta röstköp kommer att innebära för Sveriges eventuella Natomedlemskap.

Det är kanske dags att rensa upp bland alla tvivelaktiga organisationer vi hyser i landet.