Tack för lysande idé!

Tack vare din insändare gav kommunen omgående KFAB, som äger marken, i uppdrag att installera belysning vid hinderbanan. Skriver Anneli Hedberg
Ordförande Service- och tekniknämnden.

Tack vare din insändare gav kommunen omgående KFAB, som äger marken, i uppdrag att installera belysning vid hinderbanan. Skriver Anneli Hedberg Ordförande Service- och tekniknämnden.

Foto: Emmilie Haglund

Insändare2020-11-14 05:45
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Svar till ”En idrottare” den 11/11.

Jag delar din uppfattning om att nu när vi vuxna ska avstå inomhusträning under pågående pandemi så är utomhusträning ett ypperligt alternativ. Och i Katrineholm finns goda förutsättningar för det. Vi har många fina gångstråk, belysta elljusspår och en populär MTB-led.

Vi har även nio utegym fördelat i hela kommunen och nästa år byggs det tionde, nämligen i Forssjö.

Alla utegym har belysning, det ingår i grundkonceptet. Den nya hinderbanan bakom Duveholmshallen, som invigdes tidigare i år, har fram tills nu saknat belysning.

Men tack vare ditt kloka förslag om att belysa hinderbanan så installeras belysning just nu och är troligtvis igång när du läser detta. Tack vare din insändare gav kommunen omgående KFAB, som äger marken, i uppdrag att installera belysning vid hinderbanan.

Jag antar din utmaning att träna mer ute och uppmanar fler att göra det!

Och kom ihåg att använda reflexer när ni rör er ute denna mörka årstid!