Ta tillbaka makten från Bryssel

För Sverige som nation är det mycket viktigt att makten flyttas tillbaks till vårt eget land.

För Sverige som nation är det mycket viktigt att makten flyttas tillbaks till vårt eget land.

Foto: Ali Lorestani/TT

Insändare2024-06-06 14:05
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

När Berlinmuren föll och kommunismen sopades undan såg världen plötsligt mycket ljusare ut. Men idag står Sverige och Europa inför ett annat stort hot – Brysselbyråkraternas makt i EU. 

För den union som en gång skulle ge ökad frihet och handel förvandlas och beskärs allt hårdare med nya fördrag och konventioner. Näringslivet inom EU stryps sakta till döds av Brysselbyråkraternas iver att lägga sig i och diktera villkor för allt. 

För vad är meningen med en frihandelszon om företagen ständigt måste fylla i blanketter till förbannelse och därmed inte klara konkurrensen med USA och Kina. Det blir förstås att hela EU-området halkar efter de båda stormakterna. Ändå vill sju av åtta svenska partier att EU ska införa ännu fler lagar och regleringar. 

Det är endast Sverigedemokraterna som går mot strömmen och vill minska EU:s makt.

För Sverige som nation är det mycket viktigt att makten flyttas tillbaks till vårt eget land. Värnandet om den egna nationen måste gå före Brysselbyråkraternas globalistiska syn. EU valet nu på söndag kan bli ett viktigt steg för återgång till mer nationell bestämmanderätt för Sveriges och Europas befolkning, som naturligtvis är det mest självklara. 

C.E.G.