Svar på fråga om familjedagen på Parken zoo

Jag är verkligen glad att vi kunde arrangera den populära familjedagen i år, skriver Sari Eriksson, kommundirektör 
Katrineholms kommun.

Jag är verkligen glad att vi kunde arrangera den populära familjedagen i år, skriver Sari Eriksson, kommundirektör Katrineholms kommun.

Foto: Fredrik Sandberg/TT

Insändare2022-10-12 07:05
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Svar på insändaren "Mycket folk på kommunens familjedag på Parken Zoo" publicerad den 8 oktober.

Jag är verkligen glad att vi kunde arrangera den populära familjedagen i år. Pandemiåren har satt stopp för den två gånger tidigare. Att dagen var efterlängtad av medarbetarna kunde man se på antalet beställda biljetter. I år slog vi besöksrekord, vi har aldrig varit så många medarbetare tillsammans på familjedagen.   

Vi är cirka 3500 anställda i Katrineholms kommun och om medarbetaren tar med sig familjen blir vi ganska många, så lite köande då och då kan ha förekommit.  Men samtidigt blir jag lite varm i hjärtat av vi var så många tillsammans på Parken Zoo i Eskilstuna, det visar att familjedagen är viktig och uppskattad av våra medarbetare i kommunen.  

När man anmäler sig till familjedagen kontrollerar vi i vårt personalsystem att personen är anställd hos oss. Biljetterna hämtas sen personligen i stadshuset Gröna Kulle. Arrangemanget är bara till för oss anställda i Katrineholms kommunen och våra familjer. Biljetter får givetvis inte överlåtas till andra eller för den delen säljas.  

Katrineholms kommun är en stor arbetsgivare. Jag hoppas verkligen att kommande familjedagar också kommer dra mycket medarbetare och deras familjer till arrangemanget. Och jag ser väldigt gärna att du och dina barn också deltar.