Svar från säljchefen på Ikea

Darren Whitehurst, säljchef på IKEA i Linköping svarar "Kurt" som var missnöjd med upplevelsen på Ikea. Det är nämligen möjligt att  betala med kontanter nere vid våra kassor.

Darren Whitehurst, säljchef på IKEA i Linköping svarar "Kurt" som var missnöjd med upplevelsen på Ikea. Det är nämligen möjligt att betala med kontanter nere vid våra kassor.

Foto: Isabell Höjman/TT

Insändare2022-02-19 07:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Vi är glada att du valde att handla hos oss på IKEA. Däremot är vi inte glada över det du upplevde här – och det du berättar förvånar mig. Du kan nämligen betala med kontanter nere vid våra kassor. Något som bevisligen inte varit tydligt nog.

Samtidigt stämmer det att vi lagt mycket kraft på att förbättra vår service när det gäller smidigare och snabbare sätt att betala – detta genom att låta er som handlar scanna och betala själva, eller betala med den egna telefonen. Allt för att korta köer och hjälpa våra kunder att spara tid.

Vi hoppas verkligen att du ger oss en andra chans trots det du beskriver. Du är även mer än välkommen att kontakta mig och tidningen har mina uppgifter.