Sörmlands vatten tar galna beslut

Ove Pettersson i Högsjö undrar för vem som Sörmlands vatten är rädd för eftersom styrelsen beslutat att vattentornet ska belysas dygnet runt.
Fotnot: Bilden är inte vattentornet i Högsjö.

Ove Pettersson i Högsjö undrar för vem som Sörmlands vatten är rädd för eftersom styrelsen beslutat att vattentornet ska belysas dygnet runt. Fotnot: Bilden är inte vattentornet i Högsjö.

Foto: Peter Alexis

Insändare2022-01-26 07:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Vem är den felande länken i styrelsen vid Sörmlands vatten? För visst måste det väl vara en felande länk som får övriga styrelsen att godkänna det ena galna förslaget efter det andra? Det senaste (?) förslaget är att belysningen i Högsjös vattentorn ska lysa dygnet runt – som en extra säkerhetsåtgärd. Då frågar sig vän av ordning: I avskräckande syfte för vem?

Har "den felande länken" vid Sörmlands vatten sett drönare hovra ovanför vattentornet och kanske ryska landstigningsfartyg ute på Högsjön? Eller kan det möjligen vara som så att vi skattebetalare i Högsjö genom den extra kostnad den nattliga belysningen kommer att debiteras oss har ett samband med den katastrofala felberäkningen av rötkammaren vid Rosenholm?

Nu tror jag väl inte att "den felande länken" vid Sörmlands vatten är dum i huvudet, men nog tycks han ha en makalös otur när hen tänker.