Skyltningen vid Mälarsjukhusets p-hus ses över

Vi förstår att det just nu kan upplevas som krångligt att ta sig till Mälarsjukhuset i Eskilstuna med bil. 
Skriver Rebecca Juslin, gruppchef, fastighetsförvaltning norr.

Vi förstår att det just nu kan upplevas som krångligt att ta sig till Mälarsjukhuset i Eskilstuna med bil. Skriver Rebecca Juslin, gruppchef, fastighetsförvaltning norr.

Foto: Sörmlands Media

Insändare2020-10-16 05:30
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Svar på insändaren "Parkeringsproblem på Mälarsjukhuset" publicerad 13 oktober.

Vi förstår att det just nu kan upplevas som krångligt att ta sig till Mälarsjukhuset i Eskilstuna med bil. Vi bygger om och nytt vilket till viss del påverkar framkomligheten och intrycket av sjukhusmiljön. På regionens webb finns det kartor som hjälp där man enkelt kan se var parkeringsplatser finns och hur man ska göra för att enklast ta sig till dem med bil. Väljer man den interaktiva kartan kan man dessutom få guidning i mobilen från p-platsen till den mottagning man ska.

De parkeringsplatser som finns utanför sjukhusen är främst till för personer som av olika anledningar har svårt att gå längre sträckor, begränsningen att stå på dem är två timmar. 

Vi kommer nu att se över skyltningen vid det stora p-huset i närheten av entrén. Detta eftersom, precis som påpekas i insändaren, systemet har brister i tillförlitligheten. Vi beklagar att ditt besök på Mälarsjukhuset inte var så smidigt som vi önskar.