"SD har kommit med lösningar som gynnar folket"

Det är rätt så tyst från oppositionen men att skrika högst gynnar ingen det är hur man gör det, skriver ordförande Lars-Göran Sd Vingåker.

Det är rätt så tyst från oppositionen men att skrika högst gynnar ingen det är hur man gör det, skriver ordförande Lars-Göran Sd Vingåker.

Foto: Anna Mi Skoog

Insändare2021-11-05 07:30
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Svar till signaturen "Förvirrad" 27/10 och signaturen "Väljare?" den 30/10.
Det är rätt så tyst från oppositionen men att skrika högst gynnar ingen det är hur man gör det. Vi i Sd sitter inte i någons knä vi valdes av er och gör så gott vi kan. Vi alla är fritidspolitiker och har då ingen lön för det vi skapar på fritiden. Det är svårt att rekrytera personer att engagera sig i politiska uppdrag. Som ni alla vet har gruppledare i andra kommuner ett arvode för att kunna engagera sig politisk och ta bort timmar från sitt arbete men det har inte Vingåker.

Som ni alla vet som hänger med var Sd det näst största partiet i kommunen, men för att vi inte skulle vara ett oppositionsparti så valde Moderaterna att ta över Vänsterpartiet så då fick dom en mandat mer än oss Sd.

Jämför Sd sina möjligheter med Moderaterna som har personal med lön och blir uppdaterade på plats. Sd har under perioden kommit med förslag till lösningar som gynnar folket i kommunen. Hur röran kommer att se ut efter valet vet vi inget om, vi är Sd för folket och Vingåkers bästa. Sd har motionerat om språkkrav, pendelparkering och skolan med likvärdighet norr som söder eller kransortens skolor.

Hur Moderaterna gör efter valet vem dom ska samarbeta med ska redovisas före valet så att invånarna vet hur deras röst ska läggas. Ärlighet är Sd:s stolthet.