Rösten på SD i Vingåker blev en röst på Moderaterna

Insändare 1 november 2022 07:05
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

SD:s gruppledare i Vingåker säger till KK – "Vi har inte eftersträvat några höga positioner. Det är viktigare att få vara med i nämnderna". 
 - "Det är strategiskt. Vi kommer ha mycket lättare att få igenom våra förslag och vi kan ta en helt annan position", svarar gruppledaren.

Frågan man som väljare ställer är då: Vad har SD hittills under dom två mandatperioder dom stöttat Moderaterna fått igenom för förslag i nämnderna dom varit invalda i?

I väljarnas ögon är det ren feghet att inte kräva höga positioner och ta sitt ansvar när man är det näst största partiet i kommunen. Ni fick nämligen så många röster för att ni lovade att ta ansvar för politiken i Vingåker. Väljarna som röstade på er hade hoppats på stort ansvarstagande och agerande för det var det ni sa under valkampanjen.

Det är en skam att nu efter att SD fått så många röster att ni inte eftersträvat högre positioner. Skäms på er! Ni förtjänar inte fler röster i kommande val. För rösten som lades på er blev tyvärr en röst på Moderaterna. Är ni verkligen Sd:are eller är ni Moderater?


 
 
 
 
 
 
Ämnen du kan följa