Rösta bort den röd-gröna smörjan

Insändare 18 juli 2022 21:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Nu blev det på riktigt dags att rösta bort den röd-gröna smörjan som under åtta års tid gjort sitt yttersta för att göra livet surt för oss vanliga skattebetalare!

I och med förlängning av mitt elavtal så inser jag att kostnaden framöver blir cirka 3 000 kronor i månaden för min elförbrukning i en vanlig villa, nätavgiften exkluderad – detta för skattade pengar och där orsaken är S+MP:s experiment med ”vindflöjlar”!

Även bilen behöver tankas för cirka 6 000 i månaden för att ta mig till och från mitt arbete. Lägg därtill skenande matpriser, där påsen från affären nu tvingas bli lättare.

För företagare blir konsekvenserna nu nedläggning av verksamheten, bland annat jordbrukare i vårt närområde som aviserat att de inte längre klarar kostnaderna att fortsätta – tur att vi kan importera billig mat från andra länder! (ironi)

Energiproblematik och inflationsstegring är konsekvenser av en oduglig S och MP-politik under de senast åtta åren.

Nästan en skjutning varje dag under 2022. Gängkriminalitet och klansamhällen. Ökande otrygghet där vardagsbrott nedprioriteras/läggs ned på grund av bristande polisiära resurser.

Aldrig någon minister som är ansvarig, alltid någon annans fel, massiv kritik genom KU eller från utredningar gjorda av kommissioner är ovidkommande.

”Vi såg det inte komma”.  Vi kallar till en presskonferens för att meddela att en ny utredning till en befintlig utredning ska tillsättas av en ny myndighet som i sin tur leds av en generaldirektör som ”bara råkar” vara tidigare S-politiker.

Socialdemokraterna – absolut inte mitt parti, rösta bort lekstugan i september!


 
 
 
 
 
 
Ämnen du kan följa