Parkeringsproblem på Mälarsjukhuset

Jag var på Mälarsjukhuset härom dagen och skulle parkera. Vilket jag gjort flertalet gånger tidigare, så icke denna gång. Skriver Gunnel Malm.

Jag var på Mälarsjukhuset härom dagen och skulle parkera. Vilket jag gjort flertalet gånger tidigare, så icke denna gång. Skriver Gunnel Malm.

Foto: Niklas Holm

Insändare2020-10-13 05:45
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Jag var på Mälarsjukhuset härom dagen och skulle parkera. Vilket jag gjort flertalet gånger tidigare, så icke denna gång. Första gatan upp till ingången, avstängd, det fullt i p -huset och nästa gata avstängd. Bara ta ett varv till, arbetsfordon överallt, staket och stopp och fortfarande fullt i p-huset. 

Till slut visste jag knappt var jag var och ingen parkering heller, men så blev jag bönhörd och hittar tom plats nära ingången. Härligt. Men sen var det betalningen då.....intressant att höra yngre än jag själv svära över krånglet. Två timmar fick jag stå där, hur skulle jag hinna tillbaka inom den tiden tro. Vänlig "Lapp-Lisa" upplyste mig att två timmars regeln gällde, vad som än hände inne på sjukhuset. Jaha.

Väl upp på avdelning blev jag upplyst att p-garaget sällan var fullt utan det var fel på digitala skylten. Och här kan en fortsätta undra över hur allting sköts. Jag kan inte åka buss om jag inte har smartphone med uppkoppling och jag kan inte parkera om inte digital skylt visar rätt uppgifter. Hur i hela världen kan allt fungera så dåligt år 2020 och jag inte bor i en bananrepublik? Någon med ansvar tro? Svara mig gärna.