Nya Vänsterledaren stod vid sitt ord

Insändare2021-07-05 05:30
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Såg i dagens (1/7) tidning att en duktig centerpartist skall sparkas uppåt, riksdagen nästa. Synd, eftersom hon skulle behövas även i framtiden i Katrineholmspolitiken, många sunda åsikter har sett dagens ljus genom hennes engagemang.

Men så kommer det en sur kommentar mot slutet av reportaget, politik skall inte avgöras av vänsterpartiets "humörsvängningar". 

Partiledaren för centern brukar vara korrekt under debatter, vi får hoppas även nämnda unga dam är det i riksdagen, men det bådar inte gott. 

Vad gäller humörsvängningarna kan det kanske vara svårt att komma ihåg alla turer, men redan Jonas Sjöstedt sa att partiet inte stödjer fri hyressättning/marknadshyror. Han lovade också att gå emot januariavtalet om det skulle bli verklighet.  Nya partiledaren, en mycket kompetent kvinna, står fullt ut vid sitt ord, vilket nog ingen räknat med i politiken.

Glöm sen inte att det var Sverigedemokraterna som lämnade in misstroendet mot regeringen. Varför inte börja tala med vänstern istället, har ni aldrig diskuterat en budget kanske det är dags. Nya grepp behövs verkligen om landet skall tas ur krisen.