Mycket att lära inför nästa års Motorstopp

Hur kunde arrangörerna av helgens Katrineholm Motorstopp göra en sådan vansklig "tankevurpa"?  Skriver insändarskribenten.

Hur kunde arrangörerna av helgens Katrineholm Motorstopp göra en sådan vansklig "tankevurpa"? Skriver insändarskribenten.

Foto: Philip Dahl

Insändare2022-10-07 07:45
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Hur kunde arrangörerna av helgens Katrineholm Motorstopp göra en sådan vansklig "tankevurpa"? Som arrangör så har man väl också ett ansvar, eller? Säkerheten kan över huvud taget inte funnits med i tänket inför arrangemanget?

Det tycks heller inte finnas någon som helst erfarenhet av fordonsutställningar, för vad hade exempelvis hänt om en av bilarna "mitt i smeten" av en eller annan orsak hade börjat brinna och paniken varit ett faktum?

Vilken väg skulle brandbilarna tagit? Jag ryser av blotta tanken. Där har ni som arrangörer plus räddningschefen i Katrineholm mycket att lära inför nästa års Motorstopp! Det finns flera saker att rätta till, men ni kan börja med säkerheten. Sist men inte minst, ta till er av den befogade kritiken och gör något bra av den.