Löfte om billigare el låter bra – hur ska det gå till?

Jag är glad över dina eller bolagets tankar på att lyfta Spångaområdets rika kulturmiljö. Innebär det bättre underhåll i området?  Skriver Bengt Olausson i Vingåker.

Jag är glad över dina eller bolagets tankar på att lyfta Spångaområdets rika kulturmiljö. Innebär det bättre underhåll i området? Skriver Bengt Olausson i Vingåker.

Foto: Henrik Wising

Insändare2020-12-18 05:30
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Svar på insändaren "Solpark i Spånga."  

Tack Viking för ditt svar i KK den 9/12. Jag förstår inte vad du menar med: `en rad felaktiga påståenden." Är det fel det som står i bolagens årsredovisning? Det är nya kontroversiella uppgifter du kommer med. Kan tre olika bolag samverka i upphandling av elavtal till ny elleverantör som ska ge billigare el för Vingåkershems hyresgäster, det låter bra. Det finns nog många som undrar hur det ska gå till, nätavgifter och skatter brukar vara kostsamma.

Jag är glad över dina eller bolagets tankar på att lyfta Spångaområdets rika kulturmiljö. Innebär det bättre underhåll i området? Skador som finns blir med tiden allt mer kostsamma. Nu har grannfastigheten ställt sin traktor som hinder för att ingen ska ramla ner i kanalen, det är inte en hållbar lösning.

Bolagets nyvaknade intresse för miljön är välgörande, även om det är sent påtänkt. I synnerhet nu när EU ska besluta om vattenkraftens miljömässiga hållbarhet. Jag har tidigare talat om både kulturen och miljön i Spånga.Det är också roligt att bolaget går ut med nyheter som kan gagna Vingåker, vi är inte bortskämda med det.

Vänligen