Kommunen: Urusla boulebanor kan bli bättre

Vi är väldigt gärna tillmötesgående när det gäller att göra underlaget bättre – så ditt förbättringsförslag är en viktig del i det, skriver Dennis Carlson, utvecklingsledare, Katrineholms kommun.

Vi är väldigt gärna tillmötesgående när det gäller att göra underlaget bättre – så ditt förbättringsförslag är en viktig del i det, skriver Dennis Carlson, utvecklingsledare, Katrineholms kommun.

Foto: Fredrik Sandberg/TT

Insändare2022-06-01 21:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Svar till "Urusla boulebanor i Katrineholm" publicerad den 23 maj.  Vad kul att du tycker om vår nya hall och att du spelat så länge! Vi tycker det är jätteviktigt med dialog och uppskattar att du delar din åsikt till oss via brev och här genom insändarsidan. Precis som vi svarade i brevet så har vi tagit hjälp av Boulealliansen här i Katrineholm som representerar våra bouleföreningar för att hallen ska bli så bra som möjligt. Vi ser att det är ni boulespelare som kan boule och därför är det viktigt att den kompetensen tas tillvara – vilket vi gjort och vill fortsätta göra. Boulealliansen utsåg vid arbetet två representanter som var med och byggde upp spelunderlaget och vi levererade 5– 6 olika sorters underlag som provspelades. Efter mycket provspelande kom vi gemensamt fram till det underlag som finns i hallen idag.

Däremot är vi väldigt gärna tillmötesgående när det gäller att göra underlaget bättre – så ditt förbättringsförslag är en viktig del i det. Ta med ditt förslag om underlaget till din förening och Boulealliansens representanter, så får de prata med oss, då hanterar vi frågan i rätt forum.

För att vår dialog ska kunna bli så bra som möjligt och för att samla olika idéer, tankar och förbättringsförslag ser vi gärna att våra bouleföreningar och Boulealliansen tar fram gemensamma behov och önskemål och kommer till oss genom de utsedda representanterna. På så sätt får vi en bra bild över arbetet framåt och det blir lättare att lösa eventuella problem och önskemål.