Jag är ledsen att du inte kunnat nå oss

I Katrineholm finns vi mitt i stan på Köpmangatan 20. Kom hit, skriver Kristina Bengtsson, enhetschef på Arbetsförmedlingen.

I Katrineholm finns vi mitt i stan på Köpmangatan 20. Kom hit, skriver Kristina Bengtsson, enhetschef på Arbetsförmedlingen.

Foto: Arkiv

Insändare2024-06-27 10:02
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Svar på Kristina Färdemans insändare "Hur får jag kontakt med arbetsförmedlingen?"

Jag är ledsen att du inte kunnat nå Arbetsförmedlingen som önskat, och beklagar att det ibland är långa köer till oss via telefon. Med hjälp av informationen i insändaren är det svårt att avgöra vad ärendet gäller, så här kommer några generella tips på hur man får svar på sina frågor.

Den som har allmänna frågor om Arbetsförmedlingen eller vill ha hjälp med att komma vidare till inskrivning kan besöka oss på Statens servicecenter, där vi sitter tillsammans med andra myndigheter. I Katrineholm finns vi mitt i stan på Köpmangatan 20. 

Den som redan är inskriven kan få svar på frågor via Mina sidor på arbetsformedlingen.se. Är man inskriven i Södermanland och inte har direktkontakt med en handläggare kan man använda vår e-postadress arbetsformedlingen-sodermanland@arbetsformedlingen.se. Därifrån slussas frågorna vidare till rätt person.

I alla situationer gäller att vi inte kan svara på frågor om ett enskilt ärende till någon annan än den det gäller. 

Kristina Bengtsson
Enhetschef Arbetsförmedlingen