Inte livsfarligt att spela boule på inomhusbanorna

Jag som spelar boule med PRO-gänget vill protestera mot den onyanserade beskrivningen av inomhusbanorna, skriver Margareta Fransson.
Jag som spelar boule med PRO-gänget vill protestera mot den onyanserade beskrivningen av inomhusbanorna, skriver Margareta Fransson.

Insändare 5 oktober 2022 07:30
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Angående nyhetsartikeln "Ny kritik mot boulebanorna – lösning kan vara på gång" publicerad den 27 september.

Jag som spelar boule med PRO-gänget vill protestera mot den onyanserade beskrivningen av inomhusbanorna. Upplever uttalanden i artikeln mera som destruktivt gnäll än konstruktiv kritik. Visst banorna är inte bra, men ansvariga för alliansen jobbar hårt för förbättringar tillsammans med Dennis Carlsson på kommunen.

Det är definitivt inte livsfarligt att spela där och vi (ca 20 personer) spelar och har roligt hela tiden, även om det, på alla sätt, är bättre att kunna vara utomhus så länge vädret är ok. Mig veterligen har ingen av oss behövt hoppa undan för studsande klot. Det finns förhållningsorder om var man står på banan under spelets gång. Ramla kan man göra var som helst. Har man konstruktiva synpunkter och idéer om hur banorna kan bli bättre, bör man vända sig till de som lägger ner mycket tid och arbete för att allt ska bli så bra som möjligt för allas vårt bästa. Man kan till och med själv lägga tid och arbete på att förbättra, istället för att gnälla på dem som faktiskt uträttar något.


 
 
 
 
 
 
Ämnen du kan följa