Hur mycket ska förstöras i stan?

Siganturen "En missnöjd katrineholmare" tycker att det byggs för mycket i Katrineholm.

Siganturen "En missnöjd katrineholmare" tycker att det byggs för mycket i Katrineholm.

Foto: Monica Johansson

Insändare2021-04-29 05:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Man blir både arg och ledsen när man går i stan. Vart man än vänder sej byggs det. Eller görs det gupp i stan. Det hela började med Göran Persson som inte tålde dom fina gamla husen som var underbara. Bort med dom, upp med ja, jag vet inte va man ska kalla husen i stan. När Göran fått sina hus rivna och dom fula byggda, ja då tackade han för sej. Sen kom Göran Dahlström på plats på Gröna kulle, då tänkte man, nu så hoppas jag att han är rädd om det gamla men inte fan! (ursäkta)ordet.

Nä, då skulle alla gröna plättar bort men han glömde några platser, Gröna kulle och nämndemans huset. Gröna plättar, slå upp hus där med. Ge fasiken i Djulö gärde.  Hur tänker du Göran Dahlsström? Varför får Tegelstaden alla byggen? En sak som är säker, ni pampar dödar vår fina stad. 

En annan sak. Kolla i Domushörnan, det är ju livsfarligt att köra och gå. Såg några bilar som höll på smälla, snart tar dom väl en fotgängare. Nej sluta bygg i stan, låt de gröna områdena vara.

Låt torget vara, bygg inget hus. Gör torget som en oas istället med fik och torghandel. Något kan du väl stoppa Göran Dahlström. Gör så att affärsinnehavarna i stan kan få sänkta hyror.

Låt Djulö gärde vara. Att de inte bygger på Gröna kulle.  Varför var det så bråttom med Stadsparken?  Det är ju dött i restaurangen. Det var mycket bättre förr då en vanlig fabriksarbetare kunde ta en bit pizza. Till och med det är förstört.