Elaka kommentarer om Stadsparken

Insändare 19 januari 2022 07:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Jag har läst dom elaka kommentarerna som skrivits på Facebook angående Restaurang Stadsparken. Det skrivs om att vanliga människor inte har råd att gå dit och äta, att musiken är för hög och att Muren var finare än Orangeriet. Restaurangen har exempelvis fixat med kaffe och glass för att alla ska ha möjlighet att sitta en stund och njuta utan att behöva handla dyrt. 

Det verkar som att just Stadsparken är mest drabbad av elaka kommentarer, för jag hittar inte samma inlägg om andra ställen med samma prisklass eller samma volym på stereon.

Så nu är Parken är till salu och äntligen kan denna lilla klick med internettroll få sin älskade oas Stadsparken tillbaka! Där kan ni sitta som på den gamla goda tiden och beställa mat från en meny med numrerade maträtter. Hoppas att den nya krögaren åter installerar en sån där mysig anläggning där numret på beställningen ropades ut när maten var klar. Lagom krispigt och störande. Jackvegasmaskinerna längs med väggen som en del i inredningen. Öl ska serveras i literglas och kaffet ska bryggas på morgonen, men säljas hela dagen för den rätta känslan. 


 
 
 
 
 
 

Ämnen du kan följa