Därför är gatan i Nävertorp avstängd

Kerstinbodagatan i Katrineholm är avstängd för genomfart.

Kerstinbodagatan i Katrineholm är avstängd för genomfart.

Foto: Jimmy Persson

Insändare2024-04-02 14:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Tack för att insändaren. Det gör oss bättre.

Vi håller med signaturen "Tråkigt" om att det är viktig att informera om våra arbeten på Sörmland vatten. Det stämmer att vi leder om trafik i etapper när vi förnyar dagvattenledningen på Kerstinbodagatan i Katrineholm.

På Sörmland vatten har vi rutiner för att kontakta fastighetsägare vid arbeten som riskerar att påverka i samhället. Vi skickar bland annat ut sms till ägare av villor, ägare av flerbostadshus och boende, ger information på hemsida och tar direktkontakt med verksamheter för att säkerställa att berörda parter får information. Inför arbetet på Kerstinbodagatan har vi följt den rutinen vilket har innefattat utskick till 200 fastighetsägare och dialog med verksamheter i området. Det är dock beklagligt att alla inte har fått information i detta specifika fall.

Vi samarbetar även med Katrineholms kommun när det gäller trafikinformation. På katrineholm.se kan man läsa om vägarbeten i Katrineholm som påverkar trafiksituationen.

Ett tips är att ansluta ett mobilnummer för att få driftinformation från Sörmland vatten. Det kan vem som helst göra. Välkommen att besöka sormlandvatten.se för mer information.

Har du andra frågor är du välkommen att kontakta vår kundservice som du når via sormlandvatten.se.