”SD vill arbeta för Vingåkers bästa”.

SD i Vingåker vill tacka Socialdemokraterna för allt bra ni gjort under åren som gått, utan SD:s åsikter. Ännu en gång petar ni SD åt sidan. Skriver Lars-Göran Karlsson, SD i Vingåker.

SD i Vingåker vill tacka Socialdemokraterna för allt bra ni gjort under åren som gått, utan SD:s åsikter. Ännu en gång petar ni SD åt sidan. Skriver Lars-Göran Karlsson, SD i Vingåker.

Foto: Jimmy Persson

Insändare2021-03-31 05:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

SD i Vingåker vill tacka Socialdemokraterna för allt bra ni gjort under åren som gått, utan SD:s åsikter. Ännu en gång petar ni SD åt sidan. 

Men vi i SD vill arbeta för Vingåkers bästa. Vi vill att skolelever stannar i vår kommun. Ett tryggt Vingåker. Att alla som behöver vård får det. Vi i SD vill att personal inom alla enheter ska må bra, då gör vi ett bra arbete och når resultat. Att Vingåker får elever som stannar kvar i kommunen och att kommunen får mindre sjukskrivningar. Detta är ett måste i coronatider att hålla i och hålla ut. 

Socialdemokraterna vill och har samarbetat med andra partier på deras villkor. Att ge och ta, men Socialdemokraterna vill ro och övriga partier ska sitta still i båten. Kan olika åsikter bero på att vi i SD inte bara vill sitta still i båten. Vi vill arbeta för att barnfamiljer ska vilja flytta till vår kommun. Vi i SD ser problem som finns med ekonomin, skola och personalrekrytering som ett stort bekymmer och blundar inte för det. Problem finns och SD söker lösningar, vi blundar inte. 

Vi har en fått en fin skola och en förskola, sedan är det på gång en ny förskola, jätte bra. Men vi måste fylla den med våra elever så att dom stannar kvar, då blir ekonomin stabilare. Men Anneli Bengtsson klappar händerna och ser SD:s åsikter som hinder. Alla vi i SD i kommunen vill arbeta för Vingåkers bästa och då behövs alla partiers åsikter. Det går att vara fler som ror bara man gör det på bästa sätt.