Hur länge ska lögnen om höjda pensioner fortsätta?

Hur länga ska dom fortsätta ljuga oss pensionärer rakt i ansiktet om höjda pensioner? Undrar insändarskribenten.

Hur länga ska dom fortsätta ljuga oss pensionärer rakt i ansiktet om höjda pensioner? Undrar insändarskribenten.

Foto: JONAS EKSTRÖMER / SCANPIX

Insändare2021-04-03 05:30
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Vad håller våra politiker på med? Jag har börjat undra om det finns några som vill driva landet framåt på riktigt?
Socialdemokraterna har nog inte förstått att vi börjat förstå vad dom håller på med för skumt. Dom har ju tappat snart allt Sverige varit känt för: Demokrati, välfärd, bra pensioner, bra sjukvård och åldringsvård, tandvård, bra skolor, låg arbetslöshet och kriminalitet m.m. Det som verkar gälla nu är att smutskasta, ljuga och skita ner andra partier och personer istället för att prata och samverka och komma med lösningar.

Det verkar som dom missuppfattat namnet DEMOKRATI och struntar i cirka en miljon svenskars demokrati? Är detta svensk demokrati får man nog tänka om och tänka rätt.Och hur länga ska dom fortsätta ljuga oss pensionärer rakt i ansiktet om höjda pensioner? Dom har nog glömt att vi som jobbat och slitit och betalt in massor i skatt i 50 år hade hoppats få en bra pension och åldrande på ålderns höst. Hade man som arbetare lurats på högre lön hade det blivit strejk. Jag vet inte vart Löfvens 2000 kronor per år i höjd pension tagit vägen men det är en sak och säga det när man sen inte behöver ta ansvar för detta.

Har Göran Perssons stora "lån" av pensionspengarna betalats tillbaka hade vi kanske kunnat gå runt ekonomiskt nu men nej dom gick väl till annat så vi slapp den inkomsthöjningen av pensionen. Lyssnar man sen ett par år tillbaka på alla "löften" om 10.000 fler poliser så undrar jag var dom tagit vägen. När man cirka två gånger om året råkar se någon så är det på lunchtid? Brukar inte kriminella brott ske helg och kvällstid? Muggen börjar svämma över nu!