Alla är välkomna på bandy – oavsett digital kompetens

Katrineholms Bandy välkomnar alla besökare. Här en matchbild från 2019.

Katrineholms Bandy välkomnar alla besökare. Här en matchbild från 2019.

Foto: Anders Nilsson

Insändare2021-11-19 21:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Lasse, Sven och många andra har helt rätt. Bandyn är vår bästa publiksport. Den är även Katrineholms stora idrottsstolthet. Något bandyn däremot inte är, är svårtillgänglig. Katrineholm Bandy har, mycket riktigt, lanserat ett nytt digitalt biljettsystem till den här säsongen, men därmed stämmer det inte att vi på något sätt nekar andra betalningssätt.

Att förklara fördelarna för föreningen med de nya digitala systemen finns det inte plats för här, men kontentan är att vi är en förening som hela tiden vill utvecklas, uppdatera oss och hänga med i samtiden, samtidigt som vi blir MER lättillgängliga för alla. Att vi arbetar digitalt med marknadsföring, information, biljetter och matchprogram är en fullständig självklarhet år 2021, men det ska inte tolkas som att vi utestänger människor i andra änden.

Mina och föreningens dörrar står alltid öppna för att hjälpa till, förklara och assistera med vad det än kan vara kopplat till vår verksamhet. Hela vägen fram tills att det är lapp på luckan är alla, oavsett ålder eller digital kompetens, välkomna på bandy. Precis som det alltid har varit.