Hon var en mycket speciell person med stort engagemang och med omtanke om sina nära och kära. Vi lärde känna Karin när vi 2001 köpte kommunens fastigheter i Österåker och det tog inte lång tid innan vi fick en underbar kontakt med henne. Karin hade lite problem med sin rörlighet rent fysiskt, men i alla andra avseenden var hon blixtsnabb i tankar och repliker. Hon hade ett stort och omvittnat engagemang i bygden och olika samhällsfrågor. Hon var som en uppslagsbok om allt vad som gällde bygdens historia och hade ett stort och omvittnat engagemang i Österåkers Hembygdsförening.

Vi hade många och långa telefonsamtal under mina ständiga bilresor och Karin hade alltid kloka ord, vackra tankar och fina minnen som hon gärna delade med sig av.

Än in i det sista hade hon sitt goda humör, sina minnen och sin glädje att dela med sig av. Vi är så djupt tacksamma över att fått lära känna henne och våra tankar går till hennes släktingar och vänner. Om alla var som Karin skulle världen vara något annat än idag; då skulle vänskap och kärlek, gemenskap och tillit, fred och lugn råda över hela världen. Tack Karin – vila i frid; i den frid du skapade omkring dig.

Lars och Benny Krig Knapasjö

A&K Invest AB och alla vännerna på Lindåker/Lindåsen