Nu har det hänt igen!

Insändare2020-05-28 05:20
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Kommunstyrelse ordförande står på stortorget i Katrineholm och pekar med hela handen. Den 20 maj hade makten (S+M) en pressträff på torget. Där på torget ska en ny container lekplats finnas från första juni till sista augusti. Allt är klart med transport och uppförande av den hyrda lekplatsen, allt detta är ett bra förslag. För det måste väl vara ett förslag? För ännu finns inget beslut, det ska beslutas på kommunstyrelsens möte i veckan.

Demokrati och öppenhet finns inte i detta förslag, någon transparens ser jag inte heller. Är det på så sett ni vill visa er makt? Vad vill ni Socialdemokrater visa oss kommuninvånare och skattebetalare? Hade denna pressträff varit efter ett beslut i kommunstyrelsen så hade inte jag reagerat så starkt. Att medborgarna när ett politikerförakt är självklart när makten uppträder så här.

Att visa sin makt på det här sättet sker med återkommande regelbundenhet. Jag bli så trött på dessa pressträffar som kommer innan debatt och beslut har tagits.  Nu har det hänt igen.