Märklig inställning till koloniområdet

För dom flesta, som har sin lilla kolonilott är detta kanske enda möjlighet att koppla av från vardagen, skriver signaturen "Icke kolonilottägare, tyvärr".

För dom flesta, som har sin lilla kolonilott är detta kanske enda möjlighet att koppla av från vardagen, skriver signaturen "Icke kolonilottägare, tyvärr".

Foto: Henrik Wising

Insändare2021-06-10 05:30
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Läste insändaren av signaturen "En av de närboende" i KK 2/6-21. Jag blev något irriterad av hans/hennes inställning till koloniområdet, mångas enda riktiga avkoppling utan egen villatomt. För dom flesta, som har sin lilla kolonilott är detta kanske enda möjlighet att koppla av från vardagen.

Enkel fråga: Hur klipper du gräset i din villatomt? Med sax eller liknande. För du stör tydligen aldrig dina grannar med gräsklippning och dylikt. Verkar vara så att ni Lasstorp inte kan acceptera liv utanför er lilla karusell ni lever i.  Först acceptera ni inte ungdomar som då och då hade träffar på parkeringsplatserna i Lövåsen. Då fick ni kommunledning på eran sida. Undrar om det bor många från kommunledning i Lasstorp?

Nu vill ni göra gällandes, att koloniområdets folk stör er så att ni inte kan sitta på era terrasser. Synd om er! Med attityden, låt dom ha sina lotter men långt ifrån våra tomter. Ni bör skaffa ett liv och lämna bubblan ni lever i. Vilka var där först, kolonilotterna eller era villor? Vore bra att veta.

Bygg en Trump-mur runt ert bostadsområde så kan ni vara där inne och inte bli störda av livet runtomkring.