Ellen Bergström avslöjade nyhet med rebus

Skådespelaren och mångsysslaren Ellen Bergström från Vingåker är gravid. Nyheten avslöjade hon med hjälp av en rebus på Instagram.

Vingåkers kommun 9 oktober 2019 11:29

Ovanpå ett stort eldmoln flyger Ellen Bergström med benen i vädret. Under sitter hennes pojkvän med en tändare. Bilden är förstås ett kollage och dessutom en rebus, som både Bergström och pojkvännen Niclas Lij publicerade på Instagram under tisdagen. 

Rebusens lösning: Ellen på smällen.

29-åriga Ellen Bergström träffade entreprenören och tidigare "Bachelor"-deltagaren Niclas Lij, 33, för två år sedan. Nu väntar de alltså barn tillsammans. Förlossningen är beräknad till mitten av april. För Aftonbladet berättar Bergström varför hon offentliggör graviditeten redan i andra månaden.

– Jag har mått väldigt illa och dessutom varit snurrig i huvudet. Därför är det skönt att folk vet. Och skulle något ha hänt och jag inte hade berättat hade jag ändå pratat om det. Så det finns ingen anledning att inte berätta, säger hon till Aftonbladet.

Hon berättar också att graviditeten har gett henne enorma hormonpåslag.

– Innan jag blev gravid visste jag nog inte vad hormoner egentligen var och betydde. Men nu förstår jag exakt. Det går inte att bita ihop. Det är så himla sjukt, det kan gå från noll till hundra så snabbt. Jag kan bli helt galen, säger hon till Aftonbladet.

Ellen Bergström har deltagit i musikalen Snövit på Maximteatern, hon har varit radiopratare i NRJ och har deltagit i en rad tv-program, bland annat "Let's dance", "Bäst i test" och "Hela Kändis-Sverige bakar". Senast sågs hon i SVT:s lekprogram "Alla för en".

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Rebecka Jonsson

Ämnen du kan följa
Läs mer
Debatt

Se barnmorskornas viktiga arbete – och deras problem

Signerat

Nyligen kom även en glad sjukvårdsnyhet

Ledare

Liberalerna har rätt om samvetsfrihet

Debatt

Flickor är utsatta världen över