Jimmy ser fram emot att möta förra laget

KVBS fick en perfekt start på säsongen genom premiärvinsten mot Kungälv. Nu går serien vidare med bortamatch mot Örebro, nyförvärvet Jimmy Jeschinskys tidigare spelplats.

Katrineholms kommun 8 november 2019 10:14

Backen har fem säsongers spel i Örebro bakom sig och bor fortfarande i staden. Just den här matchen som spelas nu på lördagen är en match han sett fram emot.

– När det blev klart med Katrineholm så var det här en match jag längtade till, Örebro borta. Jag är riktigt taggad, säger Jimmy Jeschinsky.

Jimmy har redan gjort sin återkomst på Behrn Arena i KVBS-dress då lagen möttes under försäsongen i Supercupen. Han tyckte det var speciellt redan då, i slutet av september, och ser fram emot att ta revansch på 9–3-förlusten som kom då.

– Det är en speciell match men det ska bli väldigt roligt att göra en bättre match än sist vi mötte dem.

Backen menar att resultaten under försäsongen inte riktigt speglade KVBS:s prestationer och tror att ett stärkt självförtroende talar för en vinst på lördagen.

– Nu när vi fick med oss 7–2 mot Kungälv sist så finns det inget annat än att bygga vidare på det. Det talar väl för oss, Örebro är inget supergäng så vi kan absolut slå dem.

Jimmy värvades in från Örebro till den här säsongen och tycker att han har kommit in bra i laget där han tagit en fast plats i backlinjen nästan direkt.

– Det var inget svårt alls att komma in i gänget, man blev välkomnad med öppna armar. På planen är det klart det tar lite tid med att komma in i hur alla vill ha det, men jag tycker att vi är på god väg till att få till det bra.

Missa inte att du som prenumerant kan se livesändningen av Örebro–KVBS på kkuriren.se med matchstart lördag 14:00.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Viktor Runsten

Ämnen du kan följa
KVBS säsongen 19/20
Bandy

"Gubben" fortsätter i KVBS: "Otroligt roligt"

Bandy

KVBS ställer in bandygalan

Bandy

Klart vilka lag KVBS får möta i allsvenskan

Bandy

Västanfors tillbaka i allsvenskan

Bandy

Ytterligare tre klara för KVBS

Visa fler
Läs mer
Bandy

Här är läget hos KVBS allsvenska konkurrenter

Bandy

"ÖSK har gjort den bästa värvningen"

Bandy

Boltickille klar för spel i Katrineholm

Bandy

Ishallens nya mått - längre, bredare, högre

Bandy

Ishallen blir lika stor som 550 enplansvillor

Visa fler